Steeds vaker kregen we bij UXpro de vraag om onze bevindingen ook bij de applicaties van onze klanten te implementeren. UXpro werd vanaf 22 juli onderdeel van Tobania om aan deze klantvraag te voldoen. Op deze manier kunnen we we nog beter de end-to-end service bieden, waar we steeds naar streven. UXpro is dan ook zeer verheugd om deel uit te maken van dit innovatieve bedrijf met een vernieuwende filosofie waar we zelf als grensverleggende ondernemers volledig aansluiting bij vinden. We zijn er van overtuigd dat dit de service die we bieden, nog verder zal versterken.

Tobania is hét toonaangevend business consulting- en technologie bedrijf, dat klanten begeleidt in hun digitale bedrijfstransformatie. Naast business analyse, ontwikkeling en testing biedt Tobania eigen specifieke softwareoplossingen aan in onder meer webdevelopment en personeelsplanning. Tobania is gespecialiseerd in cloud, hybride infrastructuur, security en innovatie-oplossingen en alle nodige support, en dit vanuit één organisatie. Ook voor digitale marketing en financiële oplossingen op alle niveau’s kan Tobania oplossingen bieden. Het Belgisch bedrijf levert al deze diensten door samen te werken met meer dan 1000 IT-specialisten en business consultants en behaalde hiermee een omzet van bijna 85 miljoen euro in 2018.

Net als UXpro, streeft Tobania naar een volledige end-to-end ontzorging van haar klanten. Dat past binnen de nieuwe bedrijfskoers van het Belgische bedrijf, waarbij ze als co-piloot organisaties gaat ondersteunen, zowel binnen business, technology als de combinatie van beide. Met UXpro erbij, staat ‘Tobania 2.0’ ongetwijfeld weer wat verder in haar innovatieve koers, ook als ‘digital agency’.

ABOUT TOBANIA

Tobania biedt oplossingen, services en producten aan die de prestaties van uw zaak verbeteren door digitalisering. Zo helpen we bedrijven met de juiste bedrijfsdynamiek in een snel bewegende wereld. We zijn een allround integrator en een van de grootste en meest invloedrijke IT-sourcingspelers op de Belgische ICT-markt.

Onze oplossingen worden toegepast in vele verschillende gebieden, zowel lokaal, regionaal en nationaal als in verschillende sectoren: de banksector, financiële services, gezondheidszorg, de overheid, sociale administratie…

ABOUT THE AUTHOR

Jan Moons
Co-founder & certified usability expert
jan@uxpro.be